Vzroki prisluškovanja in zasledovanja

Domov / Vzroki

Poglavitni vzroki prisluškovanja in zasledovanja

KAJ PONAVADI SPROŽI PRISLUŠKOVANJE ALI ZASLEDOVANJE

Prisluškovanje ali zasledovanje se običajno sproži iz več razlogov, ki vključujejo:

NAŠA STORITEV ZAJEMA

Protislušni pregled je storitev in se nanaša na odkrivanje prisluškovalnih naprav, skritih mikrofonov, kamer in drugih elektronskih naprav, ki se lahko uporabljajo za prisluškovanje, snemanje in zbiranje občutljivih informacij.

Protislušni pregled se običajno izvaja v različnih okoljih, kot so poslovni objekti, domovi, avtomobili, javna mesta, vključno z letali, vlaki in drugimi prevoznimi sredstvi.

Storitev protislušnega pregleda se začne s temeljito fizično preiskavo prostorov in opreme, ki se pregleduje, pri čemer se iščejo prisluškovalne naprave in druge naprave za nadzor. Nato se uporabijo različne tehnologije in posebne naprave.

Strokovnjak, ki opravlja protislušni pregled, se običajno osredotoča na različne vidike, kot so uporaba kablov, mobilni signali, omrežne naprave in druge naprave, ki se lahko uporabljajo za nadzor ali poslušanje. Sledi tudi pregled programske opreme in aplikacij na računalnikih in mobilnih napravah.

Prostislušni pregled izvaja usposobljeni strokovnjak za varnost, ki ima specializirano opremo in znanje za odkrivanje prisluškovalnih naprav.

Druge storitve

Stopite v stik z nami

Tel: 031 827 471
Email: info@detekta.si